Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har mycket nu sista veckan innan vigningen, sen kommer jag nog att hinna läsa mer, kram till alla duktiga poeter!


VENDRE

Så gick jag då upp för det sista trappsteget.

 

Kopparporten reser sig framför mig,

väldig, mörk.

Ryggen rörs av en sval vind.

 

Värmen från den solbelysta kopparen 

omsluter mig.

 

Jag höjer min knutna hand,

bultar på porten.

Alldeles strax ska jag stiga in i helgedomen.

 

Detta är mitt NU.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-29 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP