Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinna!


Ring din väninna

Vi är många
som hör ihop
som bundits samman
av livet

under ytan
finns våra händer
osynliga för andra
sammanflätade

jag håller dig fast
som du håller mig
i alla strömmar som drar i oss
därför drunknar vi inte

varsamheten och nakenheten
i den till synes enkla frågan
Hur är det med dig?
och svaret.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP