Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvarterssamverkan?


Delegationen

Vi har undrat länge nu
och måste bara våga
ställa denna fråga:
Varför har du ingen fru?

Är det för att du är lat?
Är du rädd för väsen?
Eller är du kräsen?
Lagar helst din egen mat.

Har du inte någon bil?
Inget att erbjuda
till en liten fruga?
Är du kanske homofil?

Inte lägger vi oss i
dina mörkrumsvanor
men tänk i nya banor-
Bli en sådan man som vi.

Hitta dig en tjusig flicka-
här har du en lista
kvarterets allra sista.
Annars kan du faktiskt sticka!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP