Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättra på, bara!

Klippan reser sig ovanför oss
 
sen handlar det om rep
och hakar
och knopar

och seghet och fingrar och

att inte förlora fotfästet
inte förlora tron
inte förlora hoppet

Precis som i levande livet
finns målet mest som en förhoppning
om en vidare utsikt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP