Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet

All denna mjuka hud,
dessa vackra ögon,
läppar och sorgsna leenden

Alla hjärtan som slår,
lungor som andas,
hjärnor som tänker och tänker

All denna oro och längtan
alla små fötter och händer
alla dessa delande celler

Alla dagar och nätter
möjligheter
allt hopp som förspills

Alla som undrar
måste man leva
och ha det så här?

Alla försök att ta slut
räddningsinsatser akut.
Så slösigt det är.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-08-31 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP