Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindansaren

Har lindansare hårdare fötter
eller mjukare än andra?

Cirkusens rundel är så liten uppifrån sett
ramlar man måste man träffa rätt.

Sitter balansen
uppe eller nere?

Cirkusens rundel är så liten uppifrån sett
ramlar man måste man träffa rätt.

Ett parasoll
kan vara bra.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-08-31 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP