Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hipp hipp h....

Hårda ord
och skärsår
spegelbilder förvrängda
en klump i magen
kompistryck
utanförkänsla

Ge oss mera klassmorfar och mormorar
och varmare famnar
ge oss ögon som ser
dem som ingen ser
och som hör
dem ingen hör

Ge oss någon särskild
till var och en
ge dem en chans
till.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP