Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://w1.866.telia.com/~u86600410/jantelagen.html


Jante

Jante, Jante, dra din kos,
här får du inte vara!
Far till varmare trakter,
låt oss vara, bara!

Här har du inget att hämta
vi kan allt vad vi vill
och om vi bara måste
så kan vi lite till!

Jante, Jante, dra din kos!
Stick iväg din dumma karl!
Du gör ingen lycklig,
varför är du ännu kvar?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 08:33



Bookmark and Share


    papillon
Hehe - känner du till det elfte budet i Jantelagen??
"Du skall inte tro att du är någon jäkla Sandemose..........."
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP