Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktiva ungdomars dilemma

Det är kränkande
att betygsättas
när man är ung
och har alla järn i elden

för hur vet man då
när man har gjort nog?

Man orkar alltid
lite till.

Lite till.

Det är kränkande
att ifrågasättas
när man lever livet fullt ut
hela tiden

för det är just tiden
som inte räcker till.

Det är brist på tid
som tar energin
till slut.

Till slut.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-09-03 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP