Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Stilla ro
som en eka
på en långsam våg
som en susning
i en björk

Stilla ro
som en smekning
på en åldrig kind
som en suck
av välbehag

Stilla ro
som en dröm
sig sakta sänker
i en skymning
över nejd

Stilla ro
som att vara trygg
och vila
efter dagens
id.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 08:40



Bookmark and Share


  Myself
fina rader om ro,det vi alla så väl behöver,du kanske har tankat upp nu?ska tänka på dig.
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP