Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carl O Andersson 70 år


Grattis på bemärkelsedagen Olle

 

Hahaha . . . din gammle buse
70 år och glimmten kvar
Salute, skål . . . . nastrovia

Många långa år har gått vännen
men fortfarande finns du där

Kommer ihåg när jag skulle
läsa din skröna vännen . . .

hehehehe . . . .
kistan . . . .

Olle du har bara kommit närmre
och närmre vännen

70 år vad säger man
som en vän då

Jo allt det bästa vännen
jag kan ju inte vara där
men håll inte igen
med konjaken vännen

Älskar dig Olle





Fri vers av DanSan
Läst 753 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 08:45



Bookmark and Share


  Maria T
Fin salut till en kär vän
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan