Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rosornas famn


varma dagar
kronblad i vinden
rosendoft på kinden
taggar som samsas
myggor som dansar
en tanke som smyger
vill vi vara två
eller livet
vill annorlunda

endast tiden
kan visa

så sjung min sköna sjung
om sommar och sol
dina bruna ben
på en sommaräng

fladdrande fjärilar
och näktergals sång
livet är för kort

sjung min vän
sjung












Fri vers av DanSan
Läst 342 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-11 19:38



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken vacker sommarsång.
Fladdrande fjärilar och
näktergals sång,
rosendoft
2009-09-12

    embraceme
vackert!
2009-09-12

  Måna N. Berger
Sant, det är i nuet vi lever! Vacker sång.
2009-09-11

    ej medlem längre
Fint!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan