Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina patienter

Telefonen
kafferasten
och journalerna
är ramen
till den vackra tavla
som består av era liv
på min avdelning.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 10:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP