Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla barn

Jag drömde om att bli
en sån där bullmamma
för dig

med kanelbullar till mellanmålet
och rosetter i dina flätor

Visst blev det bullar och klänningar ibland
men mest kanske pulvermos
och ärvda jeans

Nu är du 18.
Kärleken är samma.

Ketchup finns ju.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 20:38



Bookmark and Share


  Marreb
bullar är ju by the way inte särskilt nyttigt... ;-)
2009-09-13

  Svartsilver
hon blir nog mer äkta utan bullmamma .
härlig text.
slutet är lite coolt.
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP