Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu





bara för dina ögon
undan skuggor
brutna linjer

sammanfogade nu

stillheten vid vattnet
den långa natten
undan skuggor

sammanfogade linjer nu




Fri vers av kath
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 17:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
När stillheten sänker sig över vattenspegeln, så läser jag, blir de brutna linjerna hela. Såsom i livet. Vackert!
2009-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Att bli hel genom att bli betraktad med kärlek.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath