Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vem jag är . . . vet bara att jag är din

 



Sanslösa flyckter och hårda bananer
piller och skit utanför fönstret
dödar dagen med de första ölen
dödar mig själlv med livet jag äger
Håkan Hellström och vännerna
en dyker från bron
och kvar är jag

Döden du smärtsamma
när tar du mig vännen
fortfarande kvar
ROCKAR livet bort

Fortfarande kvar
vännerrna försvinner

Fortfarande rock and roll
låt musiken dö vänner








Fri vers av DanSan
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-15 19:26



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En tuff text som kändes.. applåder min vän.
2009-09-28

  Maria T
Kanske är det någon annan sorts
musik du skall lyssna på.
Jag undrar, vems är du?
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan