http://www.youtube.com/watch?v=Yxzs1q50MeE
Wind of change" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Yxzs1q50MeE
Wind of change



Existentiella funderingar



Jag vägrar att tro på vad jag inte kan förändra
Jag lever för att jag tror på förändringens vind
Allt har ett slut och jag vill vara inuti slutets
börja och börjans slut. Jag finns utan att tillhöra
Jag vill medföra ~ följa vinden

 

 

 

 

 

~




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 14:11



Bookmark and Share


  lycksele
din fundering. hur kommer vi till applicera. konkret
från tanke till handling
2009-09-25

  Peter Matsa
Ja ... så bra. Det är en klok ledstjärna att följa ... att kämpa för det man tror på, att inte underordna sig och att följa sina känslor.
Applåd! Bokmärkes!
2009-09-25

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt, det är ju därför vi är och finns tror jag!!!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman