Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom




bortom - inom ramar
utanför stenlagda dagar
slutna sår o skrattets längtan

olika vägar möts
skiljs - passerar
inom - bortom ord

tillsammans i världens stora
sandkornets enskilda betydelse

det som bär oss
på vår väg mot vatten

i möten
bortom - inom
livets ram







Fri vers av kath
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 11:34



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Bortom är som ett löfte, fast ibland ouppnåeligt.
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath