Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
m.a.o.


Kina

************************************

Jag trodde på vår store ledare
man sa oss att han var en gud
och att vårt land var det bästa

vi offrade allt för vårt land
och för honom som satt på väggen
och vi trodde hängivet på hans ord

nu känns det som att han tog ifrån mig
inte bara min släkt och min framtidstro
han tog också hela min barndom.


************************************




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP