Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept

"När jag bryter benet
ska jag sortera mina recept..."
sa mamma hela min barndom.

Nu tänker jag likadant
alla recept hullerombuller i skåpet
och matlagningen sker på en höft.

När min dotter bryter benet
slipper hon sortera recept
hon bär inte med sig mammas ambitioner.

En dag ska jag våga lita på
att den maten jag lagar med mitt hjärta som kokbok
räcker ända in i dina hjärterötter, älskling!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP