Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en bädd av önskan

 

 

min alldeles tomma yta
på en bädd av önskan
tömd och naken
då tornfalkens skugga
målar mönster på vår hud
en stund där havet tystnat
i beröringens skydd 




Fri vers av kath
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-10-13 09:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
varje rad är poesi
2005-10-14

  S.C.
ajajaj där fick du till det i en så koncis anda .. jag blir lite avundsjuk usch det får man ju inte vara.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath