Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnet kom till slut

 

 

 

en man som talar i tungor
kvinnan under sitt paraply
regnet som kom till slut
när torkan sprängde lusten

natt i min stad när dagen dör
änglar spelar över fången
där stegen stelnat i bojor

villkoren annorlunda nu
vi reser inte lätt
pressen av falska toner
binder noter på papper




Fri vers av kath
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-10-14 09:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
varje etapp är som en dikt i sig. favoriten får bli den sista.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath