Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välviljans Hav




Livets strand
Horisonten så nära
betraktar havet som skänker lugn
insikten når mig likt en bris mot land
var förlust skänker havet en våg
smärta formar dess vita gäss
saknaden dess stilla lugn
min blick dröjer kvar
förståelsens vatten
Välviljans Hav




Fri vers av Ord
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-10-14 11:05



Bookmark and Share


  Propella
Vackra beskrivningar. Tycker om hur du målar med orden, hur du vänder upp och ner på världen en stund. Det kan behövas ibland.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord