Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Två rader med tända ljus
visar oss åter var hoppet finns!
Två rader ljus i Guds hus
en påminnelse så att man minns-

för det är svårt i kommersens land
att minnas vad som är viktigt;
att ta en annan människa i hand
i kylan känns alldeles riktigt.

Julen är på väg med kärlekens bud,
det är om detta det handlar,
ett litet meddelande till oss från Gud:
Kom ihåg att älska varandra!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-11-29 06:43



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Ljus! Ja sannerligen och visst är det så. Att man känner igen en upplyst och fritt tänkande människa på att hon har ljus
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP