Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där vanlig morgon

Så var det morgon igen.
Kaffekopp och tidning igen.
En onödig blick på termometern.
Som vanligt fyra plus.

Så var det slaskig Lundamorgon igen.
Cykla i mörkret till jobbet igen.
Novembermorgon med Skånedimma.
Inte ett spår av frost.

Imorgon börjar julmånaden igen.
Novemberdimman lättar väl igen.
Och barnen hänger långa önskelistor
på kylskåpsdörren.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-11-29 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP