Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck me

 

Och om jag var där
vem sade att jag inte
älskar dig

Jag sade att snön föll från en klar himmel
Du sade att det snöar redan

Täcket över huvudet
går inte tillbaka

 

only One love

 

 

 

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-07 12:53



Bookmark and Share


  Jack_iX
Nice ... bra skriven !
2009-10-07

  Just Emotions
applåder..
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan