Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ateljén

Här finns ingen plats för kallprat!
Ska något sägas så får det vara viktigt!
Munnen full med nålar
böjda över kjolar de ska vecka
stressar sömmerskorna med sista julklappen.

Men i fikarummet står kaffebryggaren på
och lussekatterna och pepparkakorna och ljuset
väntar på en paus i arbetet
och det nära, vänskapliga samtalet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-11-29 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP