Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

real love is cruel love

jag har älskat och saknat dig så mycket
att jag blir glad när du ger mig anledningar att hata dig.
och kanske kan jag komma över dig
ännu en gång
om du bara fortsätter vara så jävla dum i huvudet älskling.




Fri vers av syster pion
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-14 17:02



Bookmark and Share


  nea.
O hjälp så bra !
Ärligt , rakt på sak , och precis mina känslor !
2005-11-13

  Stefan Ek
oj för fan, det här var rakt och ärligt och precis som det är. Lysande.
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

syster pion