Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda cirklar är också runda.


Synden,

masserar min svank,

med varma handflator.

Verkligheten,

rör mig inte alls.











Fri vers av Maria Natasja
Läst 586 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-13 18:02



Bookmark and Share


  revolver
Helt underbar.
2011-10-24

    ej medlem längre
mycket stark sak detta tycker jag, i din omistkännliga stil - Bravissimo!!
2011-08-20

  Mikael Lövkvist
Perfekt titel. Skicklig dikt. Bravo!
2011-03-16

  Elin S
Mästerligt.
2011-03-16

  Ingmar Hård VIP
ibland är du oöverträffbar
2011-03-15

  Maria Zena Viklund
Älskar!
2011-03-13

  hawkeye
Syndens masserande handflator kan vara sköna, likaså mina *L*
2011-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Just detta har stundtals varit mitt dilemma.
Om en frestelse inte appellerade till något inom oss eller presenterade sig som attraktiv skulle vi ju aldrig fästa något avseende vid den.
Men jag har upptäckt att allt det tilltalande bara är ett bländverk. I slutändan blir man bedragen och snuvad på konfekten.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja