Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag,kökstolen och tankarna.



All min tillit

hänger på en silkestråd

och i kökskåpet

ligger oftast saxen.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 515 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-10-25 00:30



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
så lätt att klippa av livstråden ... alldeles för lätt.
Bra poetat, stark bild.
2009-12-17

    papillon
"Livstråden lönnligt
tvinnad av flinka fingrar
lika flinkt klipps av"
2009-10-26

  Mr Lindemann VIP
I ett rep hänger jag ofta som jag har kring halsen i hallen
och längtar in en annan dag om en bättre avrättning

men rep får gå, det är med giljotin och garottering kan ju vara kulr ibland
2009-10-26

  Dejana
Kort men innehållsrik. Funderar fortfarande på konsekvenserna av att saxen finns tillgänglig, så nära. Bra skrivet!
2009-10-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrikt täta ord som skapar efterdyningar.
2009-10-26

  Ingmar Hård VIP
kan det skrivas skarpare!
2009-10-25

  Lili Samuelsson VIP
jag tänker så här om den där saxen, oftast ligger den i köksskåpet, så är det då att den oftast ligger dold, eller är det så att den oftast finns tillgänglig
just det gillar jag, för det är inte uppenbart
2009-10-25

  hawkeye
Brutalbra...
2009-10-25

  peter markurth
sax blir bra, gillar denna idemässigt
2009-10-25

  micke marin
Hihihi.. jamen det var ju lämpligt :) snipp snapp..
Jättebra bild det här..
2009-10-25

  dead_prez
sax är nog ett av mina favoritvapen.
2009-10-25

    Herr Ångest
He he.. saxen.. en alltid lika farlig lockelse.. men det som är klippt kan inte lappas ihop igen.. en lika farlig som nära och fascinerande tanke.

Intressant skrivet, väckte många tankar inom en.
2009-10-25

  Rachel Roth
en tät text
som skapar
en stark spänning
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja