Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morfar sa alltid sanningen.


"Jag tror inte att du är mitt barnbarn hörrö"
sa morfar och doppade mandelkubben i
groggen.
"Du är alldeles för vek liksom" fortsatte
han och snöt sig i skjortärmen.
"Som en glasfigur"

Liten som jag var,
sprang jag fram till hallspegeln
och tittade
och tänk,
jag var transparant.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 1190 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2009-10-26 21:30



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Så rysligt vacker ... får en smärtilning i magen ...
2009-12-17

  Caprice! VIP
O, den gör ont.
Aj, vad du är skicklig, Maria!
De scener du målar upp etsar sig fast. Tack!
2009-11-08

  micke marin
Oj! Det var en tom morfar.. kanske var han fylld av mandelkubb.. helt igenom uppfylld av stabbig smulig mandelkubb, ända upp till håret... och stånkade fram sanningar..
Vet du att du målar bilder med dina ord :) klart du vet!
2009-10-27

  Carola Zettergren
GULDSTJÄRNA nu, på momangen, jag älskar dig!!!!
2009-10-26

  Lili Samuelsson VIP
helt ljuvligt, snacka om att bli det man förväntas, typ
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja