Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit ovanför tvättlinan.



Som den jävla ängel jag är,

skriker jag sällan högre

än vad mina vingar bär mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 970 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-26 22:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
när du är som bäst maria
2010-04-29

  W.Riter
Heeeej!:-)
Ibland så är det det lilla som biter tag och i den här så var det faktiskt titeln som jag tyckte var superbra på nått vis. Kan inte säga vad det var, men det är bara så.
2010-01-13

    papillon
Ett vrål från sjunde himlen - applåder och visslingar!!
2009-11-16

  Caprice! VIP
Det kanske till och med är klokt... Gillar denna skarpt!
2009-11-08

  peter markurth
mycket bra
2009-10-27

  Lili Samuelsson VIP
ah, men du är ju så brutallysande
2009-10-27

  hawkeye
Damn nice poem
2009-10-27

  Carola Zettergren
Ja, jädrar i min själ, du tycks vara i din poetiska högform , attans snyggt, änglalikt så det gör ont!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja