Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossar han dig. krossar jag honom.

det är läskigt att ett beslut som egentligen bara berör dig
berör mig också.
jag känner din ilska och dina tårar.

att någon ens försöker göra dig illa, det kan jag inte förstå.
och jag vet att en rad här och där inte gör så mycket,
men jag vet att du kan läsa genom raderna
så gör det nu.

vi hade aldrig någon fadersfigur att se upp till
men vi har något väldigt få har istället.
vi har varandra.


och jag lovar dig
när jorden rasar under våra fötter
då finns jag där
näst intill.




Fri vers (Fri form) av Jules Blues
Läst 771 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 21:25



Bookmark and Share


  Kim VIP
Trösterikt!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues