Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generaliserad ångestsyndrom och jag vill dö

vill inte skriva här
men ångesten gör mig galen.
det gör ont överallt och tårarna rinner.
hopplös är vad jag är.
orden "varför leva, när man kan dö" dyker upp i huvudet.
varför lever jag?
jag lever för alla andra
men inte för mig.
död
det är stilla
tyst.

du ringer inte
och du lever inte

lider jag av GAD?




Fri vers av Jules Blues
Läst 1008 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-10 22:35



Bookmark and Share


  dead_prez
och nej, det finns inga ljusa stunder
2009-11-12

  dead_prez
fet. ångest. jag vet.
2009-11-12

    imnotfinished
jag hoppas verkligen för din skull att du inte gör det. det är ett helvete.
2009-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan.
Jag vet inte vilken bokstavskombination jag lider av.
Passerade genom ett par på 70-talet. SKP hette en.
Men en sak är säker: Ångesten är ett fasansfullt gissel som jag är väl förtrogen med.
2009-09-10

  peter markurth
jag har levt m generaliserat ångestsyndrom, o klarar mig bra, det blir bättre...
2009-09-10

  Diana Tala
det finns ljusa stunder med, en väldigt nedstämmande text
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues