Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom - Domslut - Barndom - Barnlös

Ibland undrar jag vad som hände med vår barndom.

Vår barndom.
barndom
dom.
domslut.

Somliga saker är självklara.
Så där självklara att man inte ens funderar över dem.
Inte förrän man måste.
Så var det med dig och mig.

Kanske är jag för känslig för att förstå.

Vår barndom.
barndom.
barn.
barnlös.




Fri vers av Jules Blues
Läst 1020 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues