Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

jag får ingen ro
jag kan inte sova!
något stör mig
vad?

jag blundar hårt
försöker glömma
jag vet bara inte
hur?

natten har kommit
blivit dag
har inte somnat
än

sitter ensam
tänker så
kan inte äta
än

om du var här
skulle jag skratta
skulle jag le
igen

vi skulle prata
jag skulle trivas
mat skulle smaka
igen

jag vet var du är
du vet var jag är
jag vill ha dig
hur?

vill ge dig allt
mitt hjärta är varmt
men det vill inte
du

den känsla jag bär
den går inte ur
är så olycklig!
kär




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-10-23 00:42



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Du mäste vara överlycklig över att den känslan är borta...berörande skrivet
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman