Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

jag kan inte glömma den natten
den glittrade
glödde som eld

minns jag stod och ängslades
så rädd,
vill jag gå?

och vågar jag ta steget?
kan jag,
finns det hopp?

min längtan växer starkare
jag blundar
slungar mig ut

i en svindlande kort sekund
jag svävar
högt över land

jag vågade mig ut i luften
jag levde
ägde min själ

jag tumlade runt i min frihet
en känsla
jag aldrig känt

ut ur smärta och tomhet
mot liv
mot lust igen

inget kan längre hindra mig
jag lever
äger min själ

ingen kan längre skrämma mig
är stark
jag älskar igen

jag kan inte glömma den natten
jag glittrade
glödde som eld




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-10-23 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman