Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I centrum av skapandet finns en liten gumma som spinner...


Alla dessa ord!

Ord

Ord ord ord

Ord är bara ord

Men fläta dem

forma
färga
älska
vårda

och karda dem

Till att sätta i sin innersta spinnrock

Spinna de skönaste, skiraste trådar

de starkaste

sprödaste

vackraste

hemskaste

Till att väva sitt eget hjärtas text




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-10-25 14:47



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Åh, vad jag gillar ditt sätt att skriva - och det du väljar att skriva om...
Inget mer att tillägga denna gång!

hälsar Nisse
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman