Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande Möte


sorgevagnar
på parallella spår

förståelse bildar lä
mot den pinande vinden

empati och värme
tinar frusna blickar

pulserande närhet
i dunkande skenskarvar

spår som möts
ett ödesdigert kors

till förbjuden mark



Du var mitt livs misstag
men hjärtat skriker
Hur har du det ?




Fri vers av Ord
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:10



Bookmark and Share


  sol
ååååh, men hittar inte den du pratar om..
road..hm, ja, den här va ju stark så man
dånar...håller med fantastiska propella..
jahha, hon upptäckte dej här
..love dina ord!
2006-01-15

  Propella
"Du var mitt livs misstag
men hjärtat skriker
Hur har du det ?"

Herregud vad jag känner igen mig! Du var mig en trevlig överraskning!
2005-11-10

    Tow doll
ännu en riktigt bra dikt!
Gillar slutfrasen, så fin..
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord