Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är att vara liten i en komplicerad värld...


Min barndoms glassar

Jag minns min barndoms hagar
vi stodo tre och tre
Och de som missat ramen
de fick stå och se


Jag minns min barndoms lekar
vi lekte två och två
Och de som ej var tuffa
de fick blott se på

Jag minns min barndoms dagar
hur livet lektes fram
Hur havets vågor sköljde
bort sandens sträva damm


Jag minns min barndoms glassar
de sölade och rann
Men jag kan känna smaken
av barndom som försvann

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-10-26 13:06



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Vilken underbar ramsa som bjuder på en rejäl nostalgitripp..
Härlliga rimm !!
2005-10-27

    Tow doll
bra skrivet!
2005-10-26

    ej medlem längre
Vilken nostalgisk känsla du lockar fram med dina vackra ord
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman