Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig!

 

Ingen mer får röra mig

 

Ingen ta min hand

 

Vårvindslätta virvlar
snurrar mitt inre rum
hetsar mig, kränger mig
tills jag är matt och stum

 

Jag kan inte röra mig

 

Kan ej lyfta min hand

 

Mardrömssvarta ormar
slingrar om mitt skrik
Väggarna omsluter mig
täta som panik

 

Ingen mer får röra mig

 

Ingen ta min hand




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-10-26 16:42



Bookmark and Share


    EmmaPemma
Hmm. Jag tycker mycket om den. Den är vemodig på gränsen till panikartad av ångest. Men det är ju såklart bara min tanke. Hopplösheten jag känner när jag läser den blir iaf äkta i orden. Bra! Och upprepningen- håller med föregående talare. :)
2005-10-27

  Daniel_78 VIP
gillar flytet i denna, bra!
sen de två större styckena innehåller massor härliga liknelser
upprepningen av introduktionsraderna är också bra.

bra, bra, bra - helt enkelt
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman