Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omarbetad...




Apatisk

 

Ej skymtas de fromt böjda nackar

ej för en minut

Ej en tankes flyktande irrspår

förmanas bryta ut

 

Ej tycks en körsångs ljuvlighet

 verka i din själ

Ej skymnings vackra färgkaskad

synes dig likväl

 

Ej bockade järnrör som lämnats stela

viljan räta ut

Ej ens en förlupen gnista

tända något krut

 

Den bro Du byggt av vilsna drömmar

i glömska bäddats in

De tio multna plankorna

frätes i ditt sinn

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-10-26 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman