Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en sak du inte upplevt än



jag vill smyga längs med dina ögonfransar
låta fingrarna dansa
försiktigt
över ditt kantiga ansikte
jag vill inte lämna några spår

jag vill gripa om ditt hjärta
krypa in där
ligga kvar
som ett barn, som inte fötts än
ska jag andas mot dina väggar

jag vill bara att du ska se mig
en sekund
bara se mig

jag ska låta fingrarna löpa
längs med din bleka hud
du är äldre än mig
det har du alltid varit
men än har du inte upplevt allt

än
har du inte upplevt mig




Fri vers av kärleksbarn
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 00:25



Bookmark and Share


  Ragnhild
Vackert, berörande och med kontinuitet!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn