Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han stönade när han kom


han stönade när han kom

in genom dörren, alltså

jag frågade honom vad som stod på
och han sa:
Jag är hopplöst förälskad
i en kort blondin
med en vansinnig faiblesse för garn
och choklad
hon är överallt och ingenstans
och jag har älskat henne
i nio månader och fem dagar
men hon vet inte om det

hon låter rätt dum
sa jag spakt

det har du ju å andra sidan alltid varit
sa han och log

han stönade när han kom




Fri vers av kärleksbarn
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn