Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor i snö


snö
och blommor av tyg
snö

och den där sängen där hon låg
och våldtog sig själv varje natt
därför att ingen ville
och att hon hört att man tvunget måste känna

och även om du inte vill vara med mig längre
så kan du inte förvägra mig
att sakna dig




Fri vers av kärleksbarn
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn