Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon i spegeln kallar mig idiot.


din sträva loja röst
och jag ler ler ler
min älsklingssångare har just sagt att
Vad kul att se dig!
och mitt älsklingsmisstag är du

dra mig baklänges
vi talar i en timme
på söndag kommer du inte svara på mitt sms
och
förstöra min kväll
men just nu
är jag flirtande suverän
och du räknar milen
mellan Umeå och Piteå

du borde älska mig




Fri vers av kärleksbarn
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 23:25



Bookmark and Share


  Marco Zamorano
Ajdå, släpp honom nu.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn