Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

googla mig, jag finns


borta i tankar på sexans spårvagn
från järntorget hittar jag
så jag åker dit
tänk att jag brukade åka här
nästan varje dag

och mitt blonda hår och min tomma blick och min piercade näsa och mina två tatueringar och min torra händer och mitt slitna nagellack (mörklila från H&M) och mina svarta jeans och converseskor
jag finns

jag trodde inte på lycklig kärlek
förrän jag dumpade dig

efteråt triumferade jag på twitter
ingen lyssnade




Fri vers av kärleksbarn
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 00:09



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
kortnovell i diktform, som för tankarna vidare: skickligt, läsvärt
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn