Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min förstfödde.


Och jag får gå bredvid Dig...

Det kan inte vara möjligt

jag har Din hand i min


Att jag går här bredvid dig

får följa vägen din

 

Du, mitt hopp, mitt ljus och framtid
jag under hjärtat bar
Du har gett mig svaret
på vad livets gåta var

 

För jag går här bredvid dig

betraktar dina val


Aldrig sviker eller lurar dig

för Du är allt jag har


Du färgar gräset i mitt liv
du är lärkans drill
Blott förgyller Du min värld
med att endast finnas till

 

Och jag får gå bredvid Dig...




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-10-27 17:13



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Underbar dikt till ett barn
en glädjetår i ögat.femma.
2005-10-30

  karamellen
Tycker om din dikt, kanske för att den berör mitt modershjärta!
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman