Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag att jag älskade dig?

 

 

Om jag aldrig får säga dig

De orden

 

Mamma

 

Om jag inte får hålla dig

när du lämnar mig

 

Mamma

 

Ska jag då viska i ditt öra

när du inte hör

 

Mamma?

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-10-27 21:20



Bookmark and Share


    Fia
Oj vilken stark dikt som jag tolkar som mycket sorglig. Den är mycket öppen för olika tolkningar och är mycket mycket fin.
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman