Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vi inte



kan vi bara strunta i allt annat just nu?
kan vi bara glömma att du älskar någon annan
och att jag ska på begravning
och att vi inte borde?

kan du inte bara komma hit
och hålla om mig?
kan vi inte bara prata om nåt annat
och le mot varandra
sådär som vi gör
kan du stryka mitt hår och bara lugna mig,
bara vira dina armar runt mig

du brukar säga att jag är fin

kan vi inte bara sudda ut hela världen
rita världar på fönstret
och sen aldrig titta ut?
kan vi inte bara
glömma alla andra
och bara stirra ut i tomma luften

glömma allt
hos varandra
att stilla bara vänta
på nästa dag

jag skulle älska
om du stannade kvar




Fri vers av kärleksbarn
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Rita världar på fönstret" <3
2010-01-26

    Lysande Drake
Här och nu, just som det är!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn